Bestellen

We voorzien je graag van het juiste advies, want er is genoeg te kiezen. Welk type, welke maat en kleur past bij jouw wensen? En wil je nog extra opties toevoegen? Neem contact op om de opties te bespreken.

We adviseren je graag

– Vul het contactformulier in of bel ons op 085-8772949.
– Wij adviseren jou op basis van je type auto en wensen over de dakdragers, het type daktent, de maat (S, M of L), kleur en eventueel lengtemaat.

Bestelling

– Je ontvangt van ons een offerte. Enthousiast? Dan vragen we je om dit te bevestigen met een aanbetaling van 25% van de aanschafwaarde.
– Indien we de Cyclosleeper van jouw voorkeur niet op voorraad hebben, houd dan rekening met een levertijd. Mocht je hem sneller nodig hebben, kunnen we overleggen over een tijdelijke oplossing.
– We houden je tussentijds op de hoogte van het verloop van de bestelling en nemen direct contact op als we een definitieve leverdatum hebben.

Levering

– We brengen de Cyclosleeper graag bij je thuis langs en helpen je bij het monteren. Je kunt je Cyclosleeper ook afhalen in Noordwijkerhout – maak er meteen een weekend aan zee van! De restsom betaal je bij de aflevering.