Over ons

Marmotte, Gran Fondo Stelvio, Maratona dles Dolomotes, Amstel Gold Race
Slaap jij net als wij aan de start van deze cyclo’s?

Wij, Frank en Marlies, zijn enthousiaste Cyclosleepers. We hebben geslapen aan de start van mooie Cyclosportieven, combineerden de Tour kijken met het zelf beklimmen van prachtige Alpentoppen en trokken  door Europa met onze fiets achterop. Marlies ging in haar eentje op jacht naar bergen die nog op haar bucketlist stonden, Frank ging met zijn zoon naar wedstrijden. Maar ook voor een spontane citytrip bood de daktent uitkomst: we wisten eerder niet dat er zoveel mooie stadcampings zijn (bijvoorbeeld in Parijs, Keulen en Gent).

Wij vinden het de hoogste tijd dat meer mensen de vrijheid van de daktent ontdekken. En zo is Cyclosleeper geboren. De Cyclosleeper is powered by Autohome. Het Italiaanse bedrijf is marktleider en heeft zestig jaar ervaring in het ontwikkelen van daktenten.

Droom jij ook stiekem van een Volkswagen busje of camper om door de bergen te trekken? Om te slapen en fietsen waar de wind je naartoe brengt? De Cyclosleeper geeft je dat gevoel van vrijheid en comfort, maar dan op je gewone (lease)auto. Dus geen gedoe met opslag en onderhoud. En als je op reis bent, geniet je toch het liefst van een heerlijke Italiaanse maaltijd in een lokaal restaurant of start je je dag met croissant en kop heerlijke koffie op een Frans terras? Dus aan het comfortabele bed van de camper heb je genoeg: de Cyclosleeper! We delen graag onze tips voor Cyclosleeper Experiences met je, lees ze op onze website of neem contact op voor een afspraak!