Persoonlijk advies

Wil je persoonlijk advies? We maken graag een afspraak. Uiteraard  zijn we ook in 2019 aanwezig bij veel evenementen. Neem contact op voor overleg. Wij zorgen voor de koffie en delen ook graag onze ervaringen en tips met je! Natuurlijk spreken we graag met jou de opties door.

Ons advies

Na uitvoerige tests adviseren wij de Cyclosleeper Airlander Plus Medium. Deze is leverbaar vanaf € 2.699 inclusief btw. Uiteraard zijn andere modellen ook leverbaar.

De Cyclosleeper Airlander Plus past op iedere auto. Je draait hem met de bijgeleverde slinger in minder dan een minuut open. Daarna kruip je meteen in een opgemaakt bed, want het comfortabele matras, de kussens en dekbedden laat je gewoon in deze daktent liggen als je hem dichtdraait. Wat een luxe en gemak! Precies wat je nodig hebt als je de daktent gebruikt als Cyclosleeper.

De Cyclosleeper Airlander Plus is stevig gebouwd en kan tegen een stootje.  Door de gestroomlijnde vorm heb je geen last van onnodige weerstand en herrie tijdens het rijden. De Airlander Plus is verkrijgbaar in Small, Medium en Large. Wij adviseren de Airlander Plus Medium: genoeg ruimte voor twee volwassenen en ook prettig als je alleen reist.

20170701_191919